Velkommen til Fanø International Knit Festival 2018

Vi åbner op for booking af workshops d. 8. marts kl. 10

Indtil den 8. marts kan du kun købe entrebilletter og trykt program.

Kære festival gæst

Kære festival gæst

 

Det er sjovt at lave festival. Vi sidder hjemme på kontoret i efterårs- og vintermånederne og ”strikker” et helt nyt program sammen. Vi har kontakt til mange dejlige og kreative mennesker, der alle har noget helt unikt at byde på.

Vi har én regel, og det er, at grundstammen i strikkefestivalen ikke må laves om. Det vil sige, at vi altid tilbyder workshops, foredrag, aftenarrangementer og masser af plads til stande.

Men Fanø Strikkefestival er efterhånden blevet mere end blot en strikkefestival, for gennem alle årene (13!) har vi tilføjet masser af lokal kulturhistorie og internationale navne, både hvad angår kendte udenlandske designere og udenlandske musikere og bands.

Vi har fået en ny hjemmeside

Vi har fået en ny hjemmeside

 

Vores nye hjemmeside gør det nemmere for dig at foretage dine bestillinger. Du skal ikke længere bruge dit login fra den gamle hjemmeside, men kan foretage dine bestillinger direkte i shoppen. Du har fortsat muligheden for at lade dig registrere i systemet, men ellers samler vi dine data i forbindelse med booking processen. Sammen med din ordrebeskræftelse, som du modtager som mail, vil der fremgå dit brugernavn og en adgangskode for evt. senere brug.